O nama

O nama

Agencija BLOO doo osnovana je 1992. godine od kada kontinuirano realizira animacijske programe.

Brand International Animation Club - IAC koji je oblikovan 2000. godine omogućio je još veću prepoznatljivost na turističkom tržištu Hrvatske. 2007. godine proširili smo svoje poslovanje na turistička tržišta Mediterana.

Kroz višegodišnje djelovanje agencija je oblikovala sustav selekcije i edukacije kandidata, te sustave praćenja i evaluacije radnih učinaka zaposlenika, i sustav profesionalnog usavršavanja putem edukacija i stručnih ekskurzija.
Animacijske programe i aktivnosti razvija i oprema specijalizirani tim. Naše programe opremamo kostimima, scenografijama i, rekivizitima – koji programima (posebice u dječjim programima) daju raznovrsnost, atraktivnosti i vizualnu komponentu u doživljaju i  sudjelovanju u animacijskim programima.

Katalogizacijom naših programa animacije postigli smo bolju kvalitetu i  standardizaciju naše usluge koja omogućuje kvalitetnu komunikaciju sa našim partnerima u ugovaranju i evaluaciji usluge, te ispunjavanju pojedinačnih zahtjeva naručitelja u procesu oblikovanja usluge.

International Animation Club - IAC promovira posao turističkog animatora kao atraktivno odgovorno i zahtjevno  zaposlenje koje uz adekvatnu plaću i smještaj zaposlenicima omogućava razvoj personalnih kompetencija i vještina. U selekciji i edukaciji naših zaposlenika; uz visoku razinu znanja stranih jezika, kao prioritetne vještine zahtijevmo i treniramo: gostoljubivost i odgovornost u pristupu gostu, te timski rad, energičnost,  društvenost i okruženost gostima -  koji podižu razinu samosvijesti i samopouzdanja naših animatora.

Profesionalnim pristupom u oblikovanju usluge ostvarujemo transparentne poslovne odnose i u ostvarenju poslovne suradnje nudimo sigurnost i pouzdanost u realizaciji dogovorene usluge. Kvalitetan smo poslovni partner koji može odgovoriti na sve zahtjeve i očekivanja gostiju u segmentu animacije.

Kvalitetu, paletu  i samostalni razvoj animacijskih sadržaja za djecu i odrasle; te kazališni pristup u njihovom oblikovanju, smatramo našom vodećom kvalitetom i komparativnom prednosti.

Kontaktirajte nas

Radno vrijeme: 09:00 - 16:00

Adresa

Pula, Sv.Teodora 2